top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMuziekLab Beringen

Update begin juni

Beste leerling-muzikanten,


Wat is er deze week nieuw op onze site?

  • 3 nieuwe quizjes.

  • Een "musical@home"video van ons kinderkoor in Koersel: De Goudgele Straat !

  • Weekopdracht 8 voor KunstenBad (voor leerlingen van de eerste graad).

  • Er wordt volop gebouwd aan de pagina voor de Instrumenten-Try-Out. Via deze pagina kunnen alle leerlingen die volgend jaar starten in 2.1 onze instrumenten leren kennen en het instrument kiezen dat het best bij hen past. Heb je familieleden of vrienden die volgend jaar graag met notenleer en instrumentles starten? Wijs hen de weg!

  • De online lessen MuziekLab lopen door tot eind juni. Je kan zeker tot het einde van de zomervakantie op deze oefensite terecht.

Groetjes,

het webspook :-)

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijvingen vanaf 21 mei

De inschrijvingen voor volgend schooljaar worden geopend op 21 mei. Vanaf die dag vind je op de info-pagina de nieuwe uurroosters, tarieven en de link om je online in te schrijven.

Info 2021-2022

Beste leerlingen, ouders en andere Academielovers, Vanaf nu kan je informatie voor volgend schooljaar terugvinden op de website. Uurroosters, vakken, studierichtingen, opties, inschrijvingen... Het is

Digitale TRY-OUT !

Wil jij muzikant, danser of woordkunstenaar worden? De leraars en leerlingen van Academie Beringen serveren een smakelijke digitale Try-Out voor jou! Benieuwd wat er op ons menu staat? Klik hier en la

Comments


bottom of page