top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMartijn Vanhees

VERBODEN voor papa's...

Vaderdag 14 juni

in Beringen, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg & LummenOnze Moederdag-actie werd een groot succes met tientallen geweldige filmpjes op onze facebookpagina. Een vervolg voor je papa kan niet uitblijven. Doe mee op zondag 14 juni!


Om 10 uur stipt zetten we ramen, deuren en tuinen open voor een toonmoment voor alle papa’s! Speel of zing je mooiste lied, acteer de pannen van het dak of dans de benen vanonder je lijf. Je kan je optreden opnemen en sturen naar secretariaat@academieberingen.be. Het filmpje delen we dan graag!


Onze leerlingen van het eerste tot het zesde leerjaar kunnen een eigen versie maken van het PapaLied van Kapitein Winokio! Klik naar de Papapagina voor de tekst, partituren, een orkestbegeleiding.. alles om jouw eigen Papalied te maken!


Groetjes

Academie Beringen

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijvingen vanaf 21 mei

De inschrijvingen voor volgend schooljaar worden geopend op 21 mei. Vanaf die dag vind je op de info-pagina de nieuwe uurroosters, tarieven en de link om je online in te schrijven.

Info 2021-2022

Beste leerlingen, ouders en andere Academielovers, Vanaf nu kan je informatie voor volgend schooljaar terugvinden op de website. Uurroosters, vakken, studierichtingen, opties, inschrijvingen... Het is

Digitale TRY-OUT !

Wil jij muzikant, danser of woordkunstenaar worden? De leraars en leerlingen van Academie Beringen serveren een smakelijke digitale Try-Out voor jou! Benieuwd wat er op ons menu staat? Klik hier en la

Comments


bottom of page