top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMuziekLab Beringen

Video's!

Vandaag lanceren we een nieuwe pagina op onze website: de Videotheek!


Nu we nog minstens enkele weken in ons kot moeten blijven, proberen we regelmatig een korte video-les te posten. Dat kan een herhaling van een lesonderwerp zijn, of een "aanlooples" (dat is een stukje nieuwe leerstof wat achteraf nog opnieuw uitgelegd wordt in de klas, maar hopelijk heb je het tegen dan al begrepen, want wie weet hoelang duurt dat nog...).


Sommige filmpjes zullen voor alle klassen zijn. Soms post een leerkracht eens iets voor zijn of haar klas apart. Want niet iedereen zit even ver in het lesboek natuurlijk.


Voorlopig staan er drie filmpjes op. Wordt vervolgd...Groetjes van alle leerkrachten MuziekLab !

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De inschrijvingen voor volgend schooljaar worden geopend op 21 mei. Vanaf die dag vind je op de info-pagina de nieuwe uurroosters, tarieven en de link om je online in te schrijven.

Beste leerlingen, ouders en andere Academielovers, Vanaf nu kan je informatie voor volgend schooljaar terugvinden op de website. Uurroosters, vakken, studierichtingen, opties, inschrijvingen... Het is

Wil jij muzikant, danser of woordkunstenaar worden? De leraars en leerlingen van Academie Beringen serveren een smakelijke digitale Try-Out voor jou! Benieuwd wat er op ons menu staat? Klik hier en la

Post: Blog2_Post
bottom of page